Den mesta informationen som är relevant kan du hitta på engelska på min web sida. Jag har förhoppningen om att inkludera mer material på svenska och att skriva in mer information här – det kommer.

Under tiden kan det vara bra för dig att veta att jag utgår från Katrineholm. Mina engelskspråkiga klienter som bor utomlands jobbar jag med via Skype, Zoom eller telefon – klienten väljer själv vad som fungerar bäst för henne.  I Sverige jobbar jag med klienter både via nätet, telefonen och ansikte mot ansikte. Vill du träffa mig på annan plats än Katrineholm så tillkommer naturligtvis resekostnader.

Kontakta mig gärna om du vill veta mer eller utforska om jag är rätt coach/guide för dig. Du kan också kontakta mig för föreläsningar och projektarbeten. Du hittar mer information om föreläsningar och projekt på min LinkedIn sida.

E-post: tiina@ownkindofwonderful.com

Facebook sida: https://www.facebook.com/Tiina-Mokvist-1002386553246504/

Telefon: 070 269 1136

Transformativ coaching

I coaching tittar vi helt enkelt på strategier framåt, från där du är nu till dit du vill komma för att du ska omfamna livet, leva fullt ut och må riktigt bra!

Kanske är du helt klar med vad du vill men vet inte riktigt hur du ska ta dig dit eller märker att du hamnar i samma beteende mönster om och om igen. Eller kanske tänker du: ”Jag vet inte vad det är men det är något i mitt liv som inte funkar. Jag vet inte vad jag vill, men det är i alla fall inte det här.” Du har helt enkelt kört fast och behöver stöd att komma loss och på rätt väg igen. Eller kanske är du helt enkelt redo för att ta steget upp till nästa spännande nivå i livet, var sig det är i din karriär, en relation eller i livet som helhet.

Hur bilden än ser ut i dagsläget ring eller mejla mig så kan vi utforska om coaching är metoden som kan hjälpa dig i nuläget.

6 sessioner (varje session är 60 – 75 minuter. Mellan sessionerna får du övningar, inspiration, tankar och tips – allt relaterat till det du vill uppnå).

Rapid Transformational Therapy (RTT)

Du längtar efter att känna dig lyckligare, lugnare, mer energisk, full av självförtroende och älskvärd. Men samma gamla negativa övertygelser, tvivel och oro sätter käppar i hjulet om och om igen. Du vill en gång för alla kunna släppa dina blockeringar och komma vidare.

Våran kropp och vårt sinne är helt fantastiska. Vi vet vad som ligger bakom våra känslomässiga, mentala eller fysiska blockeringar som kan hindra oss i vardagen på många olika sätt. Den lilla utmaningen är att svaren inte finns i vårt medvetna sinne som vi använder till problemlösning i vanliga fall, svaren finns i vårt undermedvetna.

RTT är en av metoderna som hjälper dig att komma åt pusselbitarna i ditt undermedvetna, som ger dig svaren till varför du håller fast vid vissa blockeringar och begränsande tankar, för att sen guida dig varsamt till att kunna släppa dem så att du kan må och leva ditt bästa liv.

Är du nyfiken på hur RTT kan hjälpa dig, slå en signal eller skicka ett mejl så utforskar jag det tillsammans med dig i en 30 minuters kostnadsfri konsultation.

Här är en länk till en video där min lärare och mentor och grundaren till RTT, Marisa Peer, förklarar metoden:

https://rapidtransformationaltherapy.com/whatisrtt/

Varje session är  upp till 2 timmar lång. Du får med dig en personlig inspelning som förankrar de livsbejakande övertygelser som du själv väljer och som du lyssnar på i minst 21 dagar i rad.

Mindful Tapping

Vår kropp lagrar minnen och upplevelser av alla de slag i vårt cellminne – kroppen minns även det som vi medvetet glömt bort. Bland dessa minnen är minnen som åkallar rädsla, frustration, stress, ilska och så vidare. Känslor som ofta upplevs som jobbiga. När vi hamnar i vissa situationer kan dessa känslor triggas igång och blir sedan ett hinder för oss att kunna hantera en situation på bästa sätt. Det kan handla om en presentation på arbetet, en konflikt med en vän, en situation som framkallar ångest eller något som framkallar känslan av ett trauma man upplevt.

Ett sätt som används inom Mindful Tapping är knackning då man knackar på akupunkturpunkter samtidigt som man tänker på den obekväma känslan eller situationen som man vill ha hjälp med. Knackningen på punkterna stimulerar amygdala (vårt stresscentra) och skickar meddelanden till vårt system om att vi faktiskt inte är i fara. Kortisolnivåerna går ner och mönster i hjärnvågor förändras på ett positivt sätt. Sinnet och kroppen förstår nu att den situationen vi står inför i dagsläget inte är ett livs hot.

Mindful Tapping är en utmärkt metod för problematik som vardagsstress, ångest, söt sug och mycket mer. Helt enkelt en metod som ökar livskvalité och mående.

Ring eller mejla mig om du är nyfiken på om metoden kan vara den rätta för att hjälpa dig i dagsläget med den problematik du står inför. Jag erbjuder alltid en 30 minuters kostnadsfri konsultation.

Här kan du läsa mer om metoden Mindful Tapping:

https://kurera.se/mindful-tapping-del-1-daglig-ovning/

Varje session är 60 - 75 minuter lång